Vi tager din sikkerhed alvorligt

Vinted er fokuseret på at opretholde en høj standard for personlig sikkerhed for vores medlemmer. Vi arbejder proaktivt for at skabe værktøjer og politikker, der kan hjælpe vores fællesskab med at trives – uanset om du køber eller sælger. Her er, hvad du bør vide om vores vigtigste sikkerhedsprocesser.

Køberbeskyttelse

Når du betaler via Vinted, gælder vores obligatoriske Køberbeskyttelse for din ordre. Det er med til at sikre betalinger, giver dig ret til at anmode om refundering og få adgang til kundesupport. Se hvordan vi beregner gebyret for køberbeskyttelse

Refunderingspolitik

Vi refunderer din artikel, hvis den ikke ankommer, modtages beskadiget eller ikke er som beskrevet. Du har 2 dage til at indsende en anmodning. Medmindre andet er aftalt, dækker køberen returgebyrer. Få mere at vide om Vinteds Politik for refundering og returnering.

Sikre betalinger

Alle Vinted-betalinger krypteres. De håndteres af vores betroede partner Mangopay, hvis sikre teknologi sørger for, at pengene sendes og modtages sikkert og pålideligt.

Vores support

Du kan kontakte os døgnet rundt og forvente et svar inden for 24 timer. Vores team vil sikre, at hvert eneste problem bliver løst. Du kan få hurtige tips ved at besøge Hjælpecenter.

Platformssikkerhed

Værktøjer til bekæmpelse af spam

Vi kører proaktivt systemer, der finder upassende indhold. På samme måde som spamfiltrene i din e-mail arbejder de automatisk på at blokere mistænkeligt indhold i meddelelser.

Databeskyttelse

Vi tager dine personlige oplysninger alvorligt. Du kan finde detaljerede oplysninger om, hvordan vi håndterer dine personlige data, og hvilke rettigheder du har i denne forbindelse, ved at læse vores Fortrolighedspolitik.

Risikoscoring

Bag kulisserne bruger vi fremskrivende analyser til at forsøge at registrere mistænkelige aktiviteter, meddelelser eller ordrer, f.eks. ulovlige eller farlige produkter. Vores team bestræber sig på at reagere hurtigt ved hjælp af effektive værktøjer.

Vi hjælper med at opbygge tillid i vores fællesskab

Kommuniker

Vinteds sikre meddelelsesværktøj hjælper dig med at finde ud af alle detaljer om den artikel, du gerne vil købe. Du kan sende en meddelelse til et hvilket som helst medlem – du skal bare huske på, at det vil øge tilliden til dig med det samme, hvis du er høflig og imødekommende.

Omtale

Vinted-medlemmer kan kun give feedback til hinanden efter en afsluttet ordre. Det betyder, at den feedback, du ser på folks profiler, er baseret på faktiske oplevelser. Se nærmere på den feedback, der er fra andre medlemmer, og husk selv at give feedback efter en anmodning om at modtage feedback fra andre.

Bliv verificeret

Brug et øjeblik på at promovere din troværdighed for at verificere din konto på Vinted. Hvis du gerne vil se, om et andet medlem har verificeret sin konto, skal du blot klikke videre til vedkommendes profil.

Vær proaktiv

Udfyld din profil med information. Det promoverer proaktivt tillid, hvilket også kan give dit salg et boost. Og hvis du ser noget, der ikke lever op til vores fællesskabsstandarderskal du rapportere det, så vores team kan tage sig af tingene.

Godt at vide

Tips til køb

Få mere at vide om, hvordan du kan evaluere, om en sælger er pålidelig, få ekstra oplysninger om artikler, og foretage sikre betalinger.
Lær at handle sikkert

Salgstips

Få tips til at opbygge en pålidelig profil, at kommunikere med købere og eliminere alle hindringer for et vellykket salg.
Lær at sælge sikkert >