Bruger du det ikke længere? Sælg det!

Vi vil gerne vise dig, hvor genialt markedet for brugte artikler kan være. Sælg tøj, der stadig kan bruges. Køb artikler, du ikke kan finde på gaden. Vinted er åben for alle, der mener, at godt tøj skal holde længe.

1 enkel idé forener nu et fællesskab på 75 millioner

Fra 2 personer

I 2008 flyttede Milda til et andet hus, men hun havde alt for meget tøj, som hun ikke ville have med til det nye sted. Justa tilbød at hjælpe og byggede et website, hvor hun kunne give sit tøj til sine venner. Medierne fik hurtigt færten af historien. Duoen vidste, at de var på sporet af noget stort – Vinted blev født.

Til et team på over 1.000

I dag arbejder mere end 1.000 personer hos Vinted for at hjælpe verden med at sælge, købe og bytte artikler til garderoben. Vores team spænder over mange forskellige lande og kulturelle baggrunde, præcis vores medlemmer.

Arbejde i hele Europa

Vinteds kontorer ligger i Vilnius, Berlin, Prag og Utrecht. Her hjælper de os med at operere på 19 markeder: Spanien, Frankrig, Luxembourg, Belgien, Nederlandene, Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Litauen, det Forenede Kongerige, Italien, Portugal, Sverige, Ungarn, Rumænien, USA og Canada.

På en global mission

Sælg det, du ikke bruger, eller gør sjældne fund. Det har aldrig været nemmere at udforske en onlineverden med brugte artikler. Vores voksende fællesskab med mere end 75 millioner medlemmer er på en mission for at gøre brugt til førstevalg.

Investorer og ledelse

Medstiftere

Milda Mitkute og Justas Janauskas

CEO

Thomas Plantenga

COO

Mantas Mikuckas

I alt, hvad vi gør, er vi stadig tro mod Vinteds oprindelige idé, som er udviklet af vores medstifter Milda og Justa. I dag står Vinteds administrerende direktør, Thomas, og COO, Mantas, for virksomhedens daglige drift og vækst. Vores mission støttes også af 4 førende venturekapitalvirksomheder fra begge sider af Atlanten.

Ryd op i din garderobe i dag

Få den gratis app, og sælg det tøj, du bare ikke bruger mere. Til din pris med 0 % salgsgebyrer.

Download den fra App Store
Hent den på Google Play